Нек? Назму

НЕК?

Нек саналаса телиге!?
Тюзлюкню излесенг.
Аман бетли бирге,
Жашауну тюзетсенг.

Тынч тур жерингде,
Шошчукъ, тауушсуз.
Алдана сёзлеге,
Мадар къарыусуз.

Кёзбау а мында,
Алгъынча кючлю.
Харам а тарда,
Тюлкюча тюрлю.

Аллах башында,
Хар нени да кёре.
Биз а мында,
Терсликлени эте...

Байтугъанланы
Исмаил.


Рецензии