В йна почутт в

Падав дощ,небо стало сиве і мінливе,
а ми стояли й гірко падала сльоза.
Ти дивилась в очі так квапливо, ,
я слухав шум,з якого вчора лились ще слова.

Я б відпустив ті теплі дні, вечірні відчуття,
і міцність рук,що неможливо було роздавити.
Я загубив себе,ось що з душою роблять почуття,
а ти в собі знайшла небуття щоб розлюбити.

Я б обійняв, але сварливим натяком рикнула душа,
в моїх очах війна з собою все ведеться.
В твоїх лиш з брудом лилася вода,
яка дзеркальним блиском розпливеться.


Рецензии