А я колись думала...

А я колись думала, чи зможу писати такі,
Що змогли би самій же сподобатися,
Вірші, коли ноги стануть, мов вата, мякі
Після того, як почну кимось захоплюватися.

І я не впевнена, що змогла би надати
Філософських підтекстів ніжним словам
Про те, що нікому не захочу тебе віддавати.
Я це вже знаю і байдуже, що лише доба нам.

Ти - не дзеркало, а озеро, що відображає
Зорі, що вже давно згоріли, але у серці
Твоєму, що часом хоче згаснути, але палає
Вогнем, бачать своі власні проекціі.

Медово-карі, вони тепло проливають.
І я відчуваю, як мурахи бігають по білій
Шкірі моій від дотиків слів, які лунають,
Хоч і читаю, але вони говорять бо такі умілі.

Уміло написані твоїми пальцями татуйованими,
І струни душі зачіпають, і я перестаю бути
В цьому світі, і йду у свій вакуум, запакований
Емоціями, які я і ти ще зможем відчути.

Dневник Dжессики – Когда ты улыбаешься


Рецензии