Iсторiя

Скільки чоловіків
Скільки жінок, стариків
Віками ґвалтували її

Під звуки грошей у скриньку
Робили продажну дівку
Із матерів всіх матерів

Ми доньки й сини
Історії

Стосунки з божевільною
Країною псевдовільною
Я кохаю її, вона мене - ні

Чому на кров є апетит
Голод не вщуха на мить
Ми всі в патріотичній петлі

Ми доньки й сини
Історії


Рецензии