Вибiр

Насправді так важко дивитися в очі
І вірити правді, якої не хочеш
Знати і чути
Та вже не забути її

Насправді так легко втекти до затишшя
Та жити у смуті, що спокоєм кличуть
Маєш його знайти
Але не на іншій землі

Чи маєш без руху лишитись
Чи вільно літати у небі
Твій вибір залежить від тебе
Твій вибір залежить від тебе

Насправді так важко пізнати кохання
Відкинути всі непотрібні вагання
Душу відкрити
Та різне зробити єдиним

Насправді так легко забути образи
Минуле пробачити серцем одразу
Прийняти спокуту
І другу потиснути руку

Чи маєш без руху лишитись
Чи вільно літати у небі
Твій вибір залежить від тебе
Твій вибір залежить від тебе


Рецензии