Стрiляй

Чуєш гуркіт ракет - то новий день прийшов
Спалахи за вікном, звикай до нових умов
Бачиш сльози людей – то все є твоя сім'я
Свобода без ціни до їхнього життя


Стріляй у мене, стріляй у моїх братів
Та залишайся сам в країні без мрій
Стріляй за гроші, чи потрібні вони тобі
Коли навколо попіл від збитих літаків


Відносини легкі, без зайвих слів та думок
Направлений приціл та зведений курок
Безглузді вчинки та світ, без співчуття та жалю
Колись чарівна земля тепер стає пустелею...


Стріляй у мене, стріляй у моїх братів
Та залишайся сам в країні без мрій
Стріляй за гроші, та чи потрібні вони тобі
Коли навколо попіл збитих літаків


Рецензии