Студент

А я студент
Системи освіти
Зовсім невдалий
Експеримент

Моє життя – то три акорди
А може бути навіть п’ять
Бо саме стільки треба років
Щоб папірець отой узять

Мій конспект відображає
Країни аспект
Як порося ріжуть бюджет
Як порося кричу «досить вже!»

Я так люблю
Університет
А він зі мною
Ще краще робить це
Любові палкої постійний сюжет
Доводить до болю
Годі вже!


Рецензии