У снiгах зими

Забуваю дні
Наші почуття напевно
Не повинні зникнути були
Від байдужих слів
Не сховалися даремно
Ми з тобою танули
Під сонцем навесні

Я не можу зупинити тебе
Залишаємо з тобою все, як є
Почуття вже не важливі
Такі різні, хоч єдині були ми

Запалає ніч
Так яскраво зорі світять
Їх побачиш ти, згадаєш наші дні
Коли наші сни
Крізь розпечене повітря
Зігрівають те, що змерзло
У снігах зими

Я не можу зупинити тебе
Залишаємо з тобою все, як є
Почуття вже не важливі
Такі різні, хоч єдині були ми


Рецензии