Перший снiг

Відчувай, мою руку тримай
"Хто ми є" залежить тільки від нас
Віддай, своє серце віддай
Восени перший сніг зачекай

Перший сніг
Наш перший сніг

Не питай, коли будем одні
Мине час – чи згадаємо ми
Смішні наші миті, сумні
І ясні, коли падає сніг

Перший сніг
Наш перший сніг


Рецензии