Все тi ж слова

Все ті ж слова
Та різні лиш вуста
Інакші імена

Навколо нас
Залишені міста
Забуті почуття

І кожен раз
Тікаючи від себе, згадуєш її
Нема вини
Що не відчув потреби
Далі з нею йти, далі йти

Певно не чутно
Залиш мене самого та піди
Я не зустрів твій погляд
Та не відчув тих почуттів

Тримає відстань нас одних
І день ще зовсім не почався
Ти не спиш, думками мариш
Я давно вже звик до них

Ми не забудемо ті дні
З тобою мандрували часом
Дотик ніжній залиши
Серця мого попіл зник

Далі даремно
Я вірив, що побачу твої сни
Коли з тобою поряд
Крила мав та землю полишив

Що насправді ті думки
Наші слова говорять інше
Хмари темні, зайві дні
Їх піймати я не встиг


Рецензии