Жити

Він вірив вітру
Вітру дивних змін
Якщо хочеш миру
Готуйся до війни

А він хотів жити
Жити як хотів
І ніщо не могло
Його спинити
На перехресті вогнів

Він бачив зайве
Бачив різне зло
Щоразу, як востаннє
Він відчував тепло

А він хотів жити
Жити як хотів
І ніщо не могло
Його спинити
На перехресті вогнів


А коли загорнули
Його у рідне полотно
Він хотів щоб почула
Мати сина свого

Бо він хотів жити
Жити як хотів
І ніщо не могло
Його спинити
На перехресті вогнів


Рецензии