Нудьга

Моя нудьга, моя нудьга
Це відстань до життя
Така що не зійти
Сповна цього сміття

Триває відлік, маю звіт
Про те, що не зумів
Що залишив на потім справи
Та й утік

Хоча б один день на мить
Не підійти до божевілля
Сили віднайти, там де є

Бодай один зайвий раз
Спіймати наснаги хвилю
Рішуче отримати своє

Моя нудьга, моя нудьга
То сенс до небуття
Не маючи мети
Безмовна та важка

Думок замало день-у-день
То програна дуель
Не особистість я
Лише буденний в’язень

Хоча б один день на мить
Не підійти до божевілля
Сили віднайти, там де є

Бодай один зайвий раз
Спіймати наснаги хвилю
Рішуче отримати своє


Рецензии