Скiко

Інколи буває, що кохання
Руйнує усі границі
Тоталітарні режими,
демократичні столиці
Не стримати бажання

Дивлячись на неї, я міркую
Знову про своє майбуття
Цікавить мене,
питання є одне
скіко, дві чи одна?

Дві чи одна
Питання ціною життя
Дві чи одна
Ваап папа лалала

Згадую, коли був малий - то бігав
Околицями вулиць
Не знав тоді я ще проблем таких
Тепер гадаю
Скіко смужок

Дві чи одна
Питання ціною життя
Дві чи одна
Ваап папа лалала

Прогастерон
Не поспішай
Присмак юності не забирай

Це наче сон
Поганий сон
Питаю я тебе
Скіко, скіко, скіко?

Дві чи одна
Питання ціною життя
Дві чи одна
Ваап папа лалала


Рецензии