Гласовете им в рая звънят

Автор: Генка Богданова

На  загиналите  певци, танцьори, музиканти, солисти
и на диригента  от руския военен Ансамбъл „Александров“

 

Светлите ангели малко ли бяха,

сред небесния Божи простор,

че ненадейно за Там отлетяха

музиканти, танцьори и хор?

 

На Мать Русия  чеда талантливи,

на народа руски – цвета,

оставили спомени, ярки и живи,

днес опечалиха света.

 

Сърцата ни плачат с тебе, Русия,

за „Александров“ с тебе  скърбят.

Сред хора небесен ще ги открием,

гласовете им в Рая звънят.
 


Рецензии