Парк высякаюць

Парк высякаюць* --
Ляцяць шматвякоўі* --
Дрэвы ўміраюць,
Птушак гняздоўі,
Жытло* дзікіх пчолаў...
Яны не кусаюць...
Як пуста наўкола*!
Парк высякаюць...

           высякаюць -- вырубают
           шматвякоўі -- многовековья
           жытло -- жилище
           наўкола -- вокруг


Рецензии