Казка про Море пiсня на музику Ernesto Cortazar II

На музику Ernesto Cortazar II–Legend of the Sea


Перший куплет:


Тобі про море казку розповім:
Вранішнє море в мареві своїм
Розкрилені позвало,
Розкрилені позвало,
Розкрилені прикликало серця.
       
Здіймались хвилі сонцю назустріч,
Там двоє вперше стрілись віч-на-віч,
Щоб бути разом завжди,
Щоб бути разом завжди,
Щоб бути разом завжди й до кінця


Перший приспів:


Вона: Я тебе назавжди полюбила,
          Я тебе назавжди полюбила,
          Я тебе назавжди полюбила!
Він: Я тебе буду вічно кохать!

Вона: Я від тебе отримала крила...
Він: А мені - і летіти несила,
       Мені більше летіти несила,
       Як не будеш ти поряд співать.

Обоє: Як не будеш ти поряд співать,
          Як не будеш ти поряд співать.


Другий приспів:


Вона: Я би час назавжди зупинила,
          Як би тільки я того уміла,
          Щоб назавжди залишитись з милим...
Він: Я не хочу тебе загубить!

Вона: Я б твої напинала вітрила!
Він: Але час, лине час і несила,
       Зупинити його легкі крила.
       Наша вічність – лиш мить, тільки мить

Обоє: Наша вічність – лиш мить, тільки мить...
          Наша вічність – лиш мить, тільки мить...


Другий куплет:


Тобі про море казку розкажу:
Де хвилі і пісок плинку межу
Заколисали як маленьке
Заколисали як маленьке
Заколисали як маленьке дитинча,

Здіймались хвилі сонцю навздогін...
Востаннє стрілись там вона і він...
Кохання, ніби море,
Кохання, ніби море,
Кохання, ніби море у очах...


13.12.16


Рецензии