Украинский Гарик 273

Український Ґарик 273

За мотивами І. Губермана

Крізь королів і фараонів,
вождів, султанів і царів,
оплакуючи смерть мільйонів,
іде єврей (зі скрипалів).



Оригінал

Сквозь королей и фараонов,
вождей, султанов и царей,
оплакав смерти миллионов,
идет со скрипочкой еврей.


Рецензии