***

 Кочагына кереп качар идем,
 Эгэр янэшэмдэ син булсан...
 Бар назымны биреп кочар идем,
 Гомерлеккэ янымда калсан...

 Нык жилкэнэ ятып елар идем,
 "Куз нурым",- дип мине юатсан...
 Серлэренне синен тынлар идем,
 Гомер буе мине яратсан...


Рецензии