Дощу вночi уже не буде

Дощу вночі уже не буде.
А вітер – був. І тихий сніг.
І чули гомін вітру люди.
А сніг не чули. Він вже звик.

Він звик, що попервах радіють,
Бо cвітлим вкрив усе брудне.
А за добу образи сіють,
Бо стало з чистого сумне...

А сніг не вміє ображатись:
Така ментальність – у людей.
Сніг буде тихо повертатись,
Як найсвітліша із вістей...


Рецензии