Сприймання

Кажуть всі, що Україна
Це степи, ліси, долини.
Що Вкраїну красить море,
Гай, ставки, рівнини, гори.

Все це так, це Україна,
Так, вона у нас єдина.
Та не тільки гори, ріки
Нам усім дано навіки.

Є у нас окрім природи
Школи, шахти і заводи.
Є наука і мистецтво,
Люди, нація, братерство.

Україну щоб сприйняти
Треба ум та розум мати
І вважать за нагороду
Щастя усього народу.


Рецензии