Гiрка доля у людей

ЯК ЖЕ  ТЯЖКО СТАЛО ЛЮДЯМ  ЖИТИ
 ПЕРЕСТАЄ ЖИТТЯ ЛЮБОВ ДАРИТИ
ТИСЯЧІ УБИТИМИ ЛЕЖАТЬ
 ТИСЯЧІ В СВІТ ЗАОЧІ БІЖАТЬ
СТАЛИ ГОРЕ ЛЮДИ ЖАТЬ
 СЕРЦЯ ВІД БОЛІ В НИХ ДРОЖАТЬ
ЩО ВІД ДОЛІ ЩЕ НАМ ЖДАТЬ
 


Рецензии