Валерьянка для Мурзика. - Валерьяныч, блин!

 Були златії дні Астреї,
(Я НАЗОВУ ТЕБЯ АЛЬБЕРТОМ)
І славний був тоді народ;
(ХОТЯ АРНОЛЬД 100 РАЗ МИЛЕЕ)
Міняйлів брали в казначеї,
(НУ ДА, ОШИБКА РЕЗИДЕНТА)
А фіглярі писали щот,
(А МОЖЕТ БЫТЬ, СКАЖУ УМНЕЕ)
К роздачі порції - обтекар;
(Я НАЗОВУ ТЕБЯ ПОПКОВЫМ)
Картьожник - хлібний добрий пекар,
(И ПРИЦЕПЛЮ ГИРЛЯНДУ К ЁЛКЕ)
Гевальдигером був шинкар,
(ДАЮ ПОД ДЕД МОРОЗА СЛОВО)
Вожатими - сліпці, каліки,
(МНЕ НЕТУ ДЕЛА ДО ДРУГОГО)
Ораторами - недоріки,
Шпигоном - з церкви паламар.

***

Паллант Евандрович наскоком
(Я НАЗОВУ ТЕБЯ ПОПКОВЫМ)
Якраз Гібсона і насів,
(МНЕ ЗАПРЕТИЛИ БЫТЬ ВОРОВКОЙ)
Шпигнув в висок над правим оком,
(Я НАПИШУ ТЕБЕ В ОТКРЫТКЕ)
Гібсон і дутеля із'їв.
(ДЕРЖИСЬ, АЛЬБЕРТ ПОПКОВ, МОРКОВКИ!)
За сим такая ж смертна кара
(Я НАЗОВУ ТЕБЯ ИНАЧЕ)
І лютого постигла Лара.
(ОБЗАВЕДУСЬ ДРУГИМ КОРНЕТОМ)
Ось Ретій в бендюгах летить!
(ДО ЛЕТА! - ВСТРЕТИМСЯ НА ДАЧЕ)
Сього Паллант стягнув за ногу,
(ЭЛЬДАР РЯЗАНОВ ПОД ЗАПРЕТОМ)
Ударив, як пузир об дрогу,
Мазка із трупа капотить.

@ ...И немношька кантри!


Рецензии
vghjilzkfdo'ghoimnjs7Y
8{abGCNCV,Mzl: AN

Рина Тольянский   21.03.2017 23:04     Заявить о нарушении