Петрикiвський розпис

Петриківський розпис -
Кольоровий космос.
Красно виграває світ на полотні.

Як розквітне квітка
У казковим липні
Квітку намалюю мов би у вісні.

Роки відлітають -
Квітка мов живая
Разом із калиною спить на полотні.

Колись час настане,
Може нас не стане
Але зостанеться спогад про ті дні.

Новеє людинство
Як і я в дитинстві
Стане перед квіткою, що на полотні.

Посміхнеться розпис -
Петриківський космос
Де зростала квітка у липневі дні.
А. Пікушу


Рецензии