Геть розчарування

                ***

Я відчуваю запахи сповна,
І теплий дотик мліючого літа.
 Тріпоче серце,доле,це ж вона
Душа моя в світ ніжності відкрита.

Неначе сполохи дзвенить струмок,
Бентежить душу,розум серед ночі.
Жаданна мить,лиш підійди на крок,
Не зупиняйся,не заплющуй очі.

Не зупинюсь,нехай минає час
Солодких мрій,шаленого кохання.
Шепочуть клени друже,відгукнись,
Життя вирує,геть розчарування.

               В.Савош.


Рецензии
Красиво звучит у Вас наша рiдна мова !
Зайдите на страницу Нины Трало , она тоже очень красиво пишет !
З повагою до Вас !

Елена Козырь   02.12.2018 14:46     Заявить о нарушении
На это произведение написано 12 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.