Фуни ниси - нисини фу

КIантIа кьуьд хьуй, кIантIа гатфар,
КIантIа хьурай хъчад афар,
Заз чидай гьал, я са гафар,
Фуни ниси - нисини фу!

Гичиндавай къайи булах,
Вирт са затI туш, квачир мумлах.
Авурла, нуш жеда кIвалах,
Фуни ниси - нисини фу!

ТIанурдин фу - таза, верцIи,
Пис туш ругур кIекни «кьецIи»,
ТIуьрла нуш я - шаз ва я цIи,
Фуни ниси - нисини фу!

Ниси жен вич дагъдин, хпен,
Къацу чIурал кутунвай пен.
Валлагь, тIуьр хьиз жеда цикIен,
Фуни ниси - нисини фу!

Чи дагъвийрин кьурай къахар,
Ашар ийиз ава чIахар.
Са стхаяр, я  са вахар,
Фуни ниси - нисини фу!

Сажидин дуст, а ви кьатIун,
Кьве гъилив кьаз, я фу атIун.
Са гафар я, бес хьурай тIун,
Фуни ниси - нисини фу!
 


Рецензии