Зейнаб Дербендли. Йиз Дербент ва йиз Баку

Зейнаб ДЕРБЕНДЛИ

ЙИЗ ДЕРБЕНТ ВА ЙИЗ БАКУ

Гюрчег шагьрар кьюб азуз -
Саб Дербент, тмунуб Баку.
Кьюбибра багъри вузуз
Йиз Дербент ва йиз Баку.

Саб йишваъра адрубсиб
Ниъ рабгъури, аьтирсиб,
Каспий гьюлихъ, кюкйирси,
Йиз Дербент ва йиз Баку.

Саб гьюл`ин али гимйир,
Симар саздин гирами,
Албагнайи багъри чвйир -
Йиз Дербент ва йиз Баку.

Архйирихьан гъубзу ирс,
Дирбаш`вална дамагъ йиз;
Кьюб гюгьюл а Зейнабдиз -
Саб Дербент, тмунуб Баку.

Табасаран чIалназ илтIибкIур Эльмира Аьшурбегова


Рецензии