Слово, ти моя не Eдиная зброE

Слово, ти моя не єдиная зброє.
До боротьби я вже готовий.
Нас давно вже не двоє.
Скоро нас будуть мільйони.
За державу! За мову! До бою!
Ставаймо в колони, в колони!
Не забувайте - в кия два кінці.
І прaвда буде не за вами.
Ми не подібні до покірної вівці,
Яку до прірви привели барани.


Рецензии