Нас довели до межi

Нас довели до межі.
Віруси - привиди смерті.
Бродять, як лихі сторожі,
Допомагають зникнути впертим.

Якби ви знали, як болить душа
За нашу рідну Україну,
Прийшла мораль нестримна і чужа
Й перетворила все в руїну.

Душа кричить! Не чує небо.
Воно мовчить! Нам жити треба
При цій несправедливій владі
І ставить хрестики на гладі
При виборі,,народного" царя.

Нас довели до межі
Ненаситні на олімпі мужі,
Прагнучи абсолютної влади
Не бачать своєї вже зради,
Давно у народу їм віри нема.

Ми не дійшли до межі.
А нас довели до прірви.
Народ вже точить ножі,
Народ в їхню правду не вірить.


Рецензии