***

НАСИЙХАТЫМ

Намыслы болсун таулу,
Анга кёпдю, кёп даулу.
Тышындан къарагъанла,
Миллетни марагъанла.

Сукъланыр кибик бизге,
Хар нени алай тизе,
Жашасакъ сюйдю Аллах,
Биз ёмюр ёте барсакъ.

Керекли кюн бир бирге
Билеклик этиу жерде
Ахшы ишден бириди,
Жюрек андан тириди.

Бирге болуп жашауда,
Къурарча сый ашлаула,
Эринмей урунайыкъ.
Аны тюзге санайыкъ.

БАЙТУГЪАНЛАНЫ РАСУЛНУ ЖАШЫ ИСМАИЛ


Рецензии