Для чего нам это надо?

НЕГЕ КЕРЕКДИ ОЛ БИЗГЕ?

Неге керекди харамлыкъ? 
Аллах салгъан жорукъланы
Бузабыз, азды адамлыкъ –
Гюняхладан къорууларыкъ.

Аллах, излемей харамлыкъ,
Жюреклеге ийман салды.
Адам а, этмей аманлыкъ,
Чыдамай, тёзмейин къалды.

Жюрек такъырды харамда,
Халаллада жюрек – жарыкъ.
Харам салады жарала,
Халал а – кёп ёмюр барлыкъ.

Неге керекди аманлыкъ?
Керек тюйюлдю ол бизге!
Иги ишле бла жасайыкъ,
Жарап туугъан жерибизге.

Б.И.


Рецензии