Свiте, стережись

Світе, стережись.
Утверджується самовладдя.
Проста людина --
Заручник боротьби,
Але накопичується
Справедливості громаддя
В тих душах, що купують
Для підлої мети.

Традиції свої ми хочем мати.
Самостійно вчитись,
На своїх же помилках.
Ваші війни волієм поховати,
І вивести Вкраїну
На широкий шлях.

Я малим лише молився,
А поті мені розум світ застлав.
Почуттям своїм не покорився,
І від того Бог мені цю кару дав.


Рецензии