Не робiть героями пiсля смертi

Не робіть героями після смерті.
Не возвеличуйте, коли їх нема.
Не дайти їм передчасно вмерти,
І захистіть найменші права.
Щоб просто Людиною стати,
Не потрібні красиві слова,
Зумійте мовчанням дати
Світла, дороги й тепла.

Здаються слабаки
І йдуть на смерть
Заради слова.
Ти запиши свої думки
І захистить зумій
Свою джерельну мову.


Рецензии