Падали зiрки...

      ПАДАЛИ ЗІРКИ...

Я на прощяння в твої очі подивлюся.
Чи залишилась там хоч іскорка одна?
Не повернусь до тебе більше, не хвилюйся.
Кохання наше випите до дна.

        Приспів:
Не буде паузи, давай поставим крапку,
В коханні нашому продовження нема.
У забутті тепер цілунки палкі.
Так гірко – прощавай, у відповідь луна...

Безмежні почуття в душі не запалали.
Кохання, наче мара, пронеслось.
Зірки, як падали, багато ми бажали...
Бажання жодного, насправді, не збулось.


Рецензии