Е досвiд, e освiта, зрiлий вiк

Є досвід, є освіта, зрілий вік,
Здається все є, щоб робота
Сама знайшла його, а ж ні -
Не на часі такий нам чоловік.
Правди забагато, забагато знає,
Нам потрібні справжні виконавці.
Він завжди свою думку має,
Душу не продасть,
І не подасть він капці.
Отож, замкнись, пиши вже мемуари,
Чекай, можливо твоя дорога поверне.
На когось подіють твої чари,
І на твої знання ще час прийде.

Я в людей позичаю слова,
Їм думки віддаю свої,
Щоб життя зрозуміти сповна
І не захлинутись від доброти.
Ти думаєш, я зрозумів уже щось?
Справжня поезія - думки усі сторч.
Поезія слова - то мука з небес,
Ти ще не згорів, але в полум'ї весь.


Рецензии