Поети - Нострадамуси дум людських

Поети - Нострадамуси дум людських,
Що живуть на землі непомітно,
В слова складають небес голоси,
Коли мовчанням не сила більш жити.

Щоб зовсім не згубити свою душу
Наповнив я її словами сподівань,
Щоби комусь відкритись, мушу
Таємно дарувать слова бажань.

Я б хотів думами землю зорати,
Засіять добірним словом-зерном,
Щоб в душах піснею стати,
В серцях проростати добром.


Рецензии