А звiдкiль беруться поети?

А звідкіль беруться поети?
Хлопчик маму тихенько пита.
Їх, синку, приносять лелеки,
Шо живуть не у наших світах.

Якби я серцю подарував свободу,
А розум почуттями переміг,
Я би життя своє, як нагороду,
Віддав тому, кого колись любив.

Моя доле, прийми мене яким я є,
Заглянь в мої сумнії очі,
У мене знову пам'ять повстає,
Слова лишає поторочі.


Рецензии