В мо му життi вiку не ма

В моєму житті віку не має,
Є лише досвід набутий.
Не народившись слова помирають,
Якщо ти не потрібний, забутий.
Ми, напевно, усміхались серцем
В своїй юності минулого життя,
І ніколи у останнім герці
Не зустрічались погляди й слова.
Мої слова - то моє найдорожче,
То діти і внуки, батьки і діди.
Ми відійдем у німу порожнечу,
Вони ж говоритимуть після нас на землі.


Рецензии