Лише той, хто сам горить

Лише той, хто сам горить
І не згоряє передчасно,
Може мене зрозуміть
І не засуджувать завчасно.
В душі думки палахкотять,
Спішать назустріч одна одній,
Буває, що й не долетять
За свій далекий обрій.
Тепер всі почуття мої
Загострились  до останку,
Як на неоголошеній війні.
Що розігралалась на світанку.
Дай, Боже, сили все пройти,
Не зупинившись на дорозі,
Щоб зрозумілим стать рідні,
Навіть зустрівши їхні сльози.


Рецензии