Багато що було

Багато що було -
Вже брали пошту й телеграф,
Й ,,ура" над стягами гуло,
Й кулак вже був на прапорах.
Було вже ,,досить" і ,,пора",
Й гнівно над натовпом лунало:
- Геть усіх, ви вже ,,дістали",
Й заміна один одного біля керма...
Але краще жити нам не стало.
По пів-мільйона десь діватись стали...
Питання вічне - що робити?
Можлива слів уже доволі,
Щоб краще стало жити?
Наїлись демократії на волі?
Обіцянок брехливих й сподівань
На справедливу владу,
Й на міру безмірних вже ьажань.
Згубили віру, але живе надія -
Пора до древка прикріпити штик
І радикально помінять події,
Народний винести вердикт.

 


Рецензии