Праздник моего народа

 Халкъымы Жангырыу кюню

Халкъымы Жангырыу кюнюн,
Сакълаучума мен ашыгъып.
Бу байрамда эски кюйню
Туралмайбыз жашырып.

Жиляу, къууанч да бирге
Кёрюне таулу бетде,
Тансыкъ болуп тюбейбиз,
Танышланы излейбиз.

Ол къууанчны халкъыма
Бергендиле хакъына
Узун, къыйын жылланы.
Андан келди жилярым.

«Жаша, жашна Малкъарым!» –
Дедим, жюрегим жарый.
Къууанчларынг кёп болсун!
Тилеклеринг да толсун!

Эл-элледе къууанч эт,
Таркъаймасын берекет!
Монглукъ, насып, саулукъ да
Сени болсун къуру да!

Байтуугъан улу Исмаил


Рецензии