майже жалоба

Я захворіла на грип і застуду,
боліло серце, душа і тіло,
а день був святковий, на Миколая,
я вийшла на лоджию глянути зорі.

Гупцяла музика про чиїсь шльопки
і ще щось таке, до свята негідне,
до мене доносились відгуки дійства
на відкритті головної ялинки.

До чого їм там Миколай швидкий?
про Світлодарську - і ту змовчали,
І тільки небо було в жалобі.
І лезо відплати тремтить безсило.

Щоб душі тих, для кого війна - мати,
отримали стільки ж - і повною мірою,
скільки вони заробили на горі.
А я все стою, захворіла, змарніла.


Рецензии
То не хвороба скажу,то вiйна... кому добуток...грошi,а комусь смерть, та пухом земля

Александр Филатов 10   19.03.2017 22:19     Заявить о нарушении
Дякую вам, Олександр!

Лариса Данилюк 1   04.06.2017 11:52   Заявить о нарушении