Одну лише мить

Одну лише мить
Моє серце спить.
Тебе постійно бачить.
Що це значить?
Зігрій своєю усмішкою й мрією.
Поведи в царство Афротіти.
Здивуй своєю ініціативою,
Щоб в обіймах твоїх зомліти.

Вона так хотіла,
Щоб хтось обняв її тіло.
Шепнув найдорожчі слова,
Руками про все сказав.
Ти покажеш мені дорогу
В світлу незаборонену ніч.
Приходжу до тебе додому,
Щоб бути з тобою на віч.

Якби ти знала, як болить душа,
Коли в роки вплітається туман.
молодість давно пройшла,
А в пам'яті той медовий дурман.


Рецензии