Мамi в день народження!

Нехай в твоє життя рідна мама
Бог не вплітає ні сумних туманів,
Ні гірку полинь.
Лиш сяє твоя усмішка від теплих днів.

Ми для тебе завжди малі діти,
Неважливо скільки нам років,
І скільки нами в житті пройдено кроків,
Дякуємо за твою підтримку та любов.

Ніжності твоєї так багато,
Що часом не знаєш як її повертати.
Здоров я тобі на довгі літа,
Щастя жіночого, великого, як твоя душа.


Рецензии