Професори доки вс...

Это переделка украинской народной песни (текста) с поппури нескольких каверов популярных песен:
1.Битлз "Esterday",
2.Бесаме Мучо,
3.ЗАЗ Же ву, 
4.Августин,
5.Сюзана Андриано Челентано,
6.Выйду я на поле с конем,
7.Love me Tender,
8.Девушка из Ипанемы.

Професори доки всі...

Це якась версія того...
Як би заспівали українську народну пісню "Підманула"  в привязці відносин іх із студентами, десь на  фестивалі творчі професори університетів із Лондона, Мадриду, Парижу, Берліну, Риму, Москви, Нью-Йорку та Ріо де Жанейро.

1) (Оксфорд Естердей)
Ти казала в понеділок,
Принесешь рентгену знімок,
Я прийшов, тебе  нема,
Підманула підвела.

Приспів:

Ти ж мене підманула
Ти же мене підвела
Ти же мене молодого
З ума розуму звела!
 
2 (Мадрид, Бессаме мучо)
Ти казала у вівторок,
Здаш кросворд питань на сорок.
Я прийшов, тебе  нема
Підманула підвела.
Приспів.


3.(Париж, ЗАЗ Же ву.)
Ти казала у середу,
Реферат здаш до обеду,
Я прийшов  тебе нема,
Підманула підвела.
Приспів.

4.(Бердін,Августин)
Ти казала у четвер,
Здаш мені есе і твір,
Я прийшов тебе нема,
Підманула, підвела.   
Приспів.

5 (Рим,Сюзанна Челентано)
Ти казала у п"ятницю
Пройдеш  тестів вереницю,
Я прийшов тебе нема
Підманула, підвела.
Приспів.

6 (Москва,Вийду в поле з конем)
Ти казала у суботу
Здаш вже курсову роботу
Я прийшов тебе нема
Підманула підвела.
Приспів.

7. (Нью-Йорк,Лав ми тендер)
Ти казала у неділю,
Після іспиту - весілля,
Я прийшов тебе нема
Підманула підвела.
Приспів.

8. (Ріо Де Жанейро,Дівча з Іпанеми)
Професори доки всі 6 (разів)
Шаленіють від краси,
Не хвилюйся, нехвилюйся  (3 рази)
іспит ти здаси.

(Насамкінец)
Ти казала не питай,
Залік краще проставляй,
Та всій групі залік проставляй!
22.12.16.
Дивіться на відеоролік цього попурі : Професори доки всі - https://www.youtube.com/watch?v=QciEQu8kMZw
   


Рецензии