Ти зна ш, а може й не зна ш

Ти знаєш, а може й не знаєш,
Я Стусове життя до себе приміряю.
Нікчемних болей і страждань
Супроти нього. Сподівань,
Що хтось почує проти ночі.
Й засвітиться огнем бажань.


Рецензии