Бува ж по життю отак

Буває ж по життю отак -
Збуваються думки несамовиті.
З тебе роблять ворога, однак
Ти уже не хочеш навіть вбити.                Це ж треба так піднять себе
І подивитись вище мурів,
Щоб зрозуміти світ оцей,
Не довести себе до згуби.


Рецензии