Петрикiвська вишня

У весняному садочку
Білим цвітом вкрились вишні
Мов дівчатка на горбочку
Погуляти разом вийшли.

Налетіла темна хмара.
Громом в небі покотило.
Гряне буря незабаром.
То ж дощем усе закрило.

Знов на небі стало ясно,
Зеленіє в полі жито.
Радується весна красно -
Бо дощем усе помито.

Все навкруг зазеленіло.
Скоро листя вкриє пишно.
Жайворонки задзвеніли.
В Петриківці цвітуть вишні.

А.Пікушу


Рецензии