Залицятись

Я хочу залицятись до життя...
Амурнічати, бавитись, радіти.
Угнатися і знайти, як надбання,
Та дітям і онукам залишити...

І жартувати з світом до зорі,
Підлещуюсь до сонечка з промінням
І бігаю, мов Мавка по дворі,
Відтворюючи диво-сновидіння.

І воркувати з світом до рання,
Рахуючи далекі в небі зорі,
В любові створюючи диво навмання
До мрії наближаючись в просторі. ..


Рецензии