Возможно да, возможно нет...

Можливо так, можливо ні...
Не нам вирішувать з тобою.
Та ти з"являєшся у сні
Безкрилим янголом любові.
Я буду жити, як жила.
Твого спокою не порушу...
Та два обламані крила,
Повір, не вилікують душу...
_______________________

Возможно да, возможно нет...
Увы! - не нам с тобой решать...
Ты появляешься во сне
Бескрылым ангелом опять...
Я буду жить, как и жила,
Ничей покой не нарушая...
Но два обломанных крыла
Души уже не окрыляют...


Рецензии