Боюсь любити

Я не боюсь ні голоду, ані війни
Лише від часу хочу заховатись.
А щоб уникнути із часом суєти,
Мені потрібно просто закохатись.
Але для мене це занадто складно.
Життя і так у повсякденних схемах.
Бо лиш із чимось трохи розібравшись,
Я знову вляпаюсь в якісь проблеми
Ні болю, гніву чи образ я не боюсь
Мені не страшно бути кимось вбитим.
В лице я кожному загляну, усміхнусь
Та все ж я так боюсь, боюсь любити.

12.04.2007
#юдженлович


Рецензии